حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

واکنش روسیه به تلاش برای بازنگری در توافق قره‌باغ

وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه توافق اتمام جنگ در قره‌باغ، فرصتی برای فعالیت صلیب سرخ جهانی در این منطقه فراهم کرده، از دیگر نهادهای سازمان ملل نیز خواست در امور انسانی قره‌باغ مشارکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) توافق جمهوری آذربایجان و دولت ارمنستان برای اتمام جنگ بر سر منطقه «قره‌باغ کوهستانی» را برای امور انسانی در این منطقه مفید ارزیابی کرد.

 

شبکه «الجزیره» به نقل از لاوروف گزارش داد: «توافق خاتمه درگیری‌ها در قره‌باغ، امکانات بیشتری را در اختیار کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، جهت فعالیت در آن منطقه، قرار می‌دهد».

 

بر این اساس، وی همچنین افزود: «ما روی مشارکت دیگر نهادهای سازمان ملل متحد در امور انسانی و بشردوستانه در منطقه قره‌باغ حساب می‌کنیم».

 

وزیر خارجه روسیه در واکنش به تقلای فرانسه و آمریکا برای تغییر دادن توافق باکو و ایروان به نفع ارمنستان، تاکید کرد: «ما هر کاری در توان داشته باشیم، برای جلوگیری از تلاش‌ها جهت بازنگری در توافق اتمام جنگ قره‌باغ، انجام می‌دهیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لاوروف با ابراز تعجب از تقاضای وزارت خارجه آمریکا برای دریافت اطلاعات مهم از توافق قره‌باغ، اظهار داشت: «راستش را بخواهید از نظر من عجیب است و معتقدم چنین بیانیه‌هایی نشان می‌دهد گویندگان آنها یا از وضعیت کاملا آگاه نیستند یا نتیجه برخی برداشت‌های اشتباه است».

 

چهار روز پیش بود که «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ابراز رضایت از توافق باکو و ایروان برای اتمام جنگ، خواستار توافقی «عادلانه و قابل قبول»‌ برای همه طرف‌ها شد. 

 

سه‌شنبه هفته قبل بود که جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه از توافق آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی خبر دادند. براساس این توافق، ارمنستان موظف است اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان را در آغ‌دام، کلبجر و لاچین را تا یک دسامبر تخلیه کرده و کریدوری زمینی از نخجوان به آذربایجان ایجاد کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار